Door: Hofland motoren Gepubliceerd op: 28-06-2021

Rusty Stitches Cash back actie

Rusty Stitches is uitgegroeid tot een merk dat zich onderscheidt van de rest en voldoet aan de behoeften van de #RustyTribe -leden. Not your average monkey. De merkwaarden staan vast en zijn duidelijk: stoere en betaalbare motormode met de huidige veiligheidsnormen. En stoer zijn is de collectie zeker! Een breed aanbod voor dames en heren met een diverse keuzen tussen materiaal, modellen en vooral kleur. Wanneer je als motorrijder er net anders bij wilt rijden dan de meute is dit het merk voor jou.

“Er fris en comfortabel uitzien terwijl je nog wat geld op zak hebt om een biertje te kopen dat is hoe we rollen.”

Rusty Stitches is ontstaan nadat Joshua Nap de dierentuin Edinburgh Zoo bezocht. Geïnspireerd door de verschillende soorten apen. Vrolijke, energieke en creatieve dieren, precies wat hij wilde dat het merk zou uitstralen.
Na verschillende Urban-stijl lanceringen, heeft het merk met de 2021 collectie de eerste sportieve producten gelanceerd.

Motorkleding voor de coole en sportieve motorrijder die ook nog wat geld op zak wil houden. Dat brengt ons bij de Rusty Stitches Cash back actie! Tot en met augustus maak je kans om je volledige aankoopbedrag terug te verdienen bij aankoop van een Rusty Stitches product! Wat moet je hiervoor moet doen is simpel.

  • Koop een Rusty Stitches product
  • Volg Rusty Stitches op Instagram
  • Post een story of bericht met het gekochte item
  • Tag Rusty Stitches @rustystitches
  • Tag @hoflandmotoren

Elke maand wordt er door Rusty Stitches een gelukkige winnaar geloot die zijn complete aankoopbedrag terugwint.