Door: Hofland motoren Gepubliceerd op: 19-04-2021

Motorinspiratie om bij weg te dromen

Ook al ben je niet opzoek, het is altijd leuk om stiekem te kijken voor een nieuwe motor. Wat is er nou leuker om na te kijken na motoren? Natuurlijk om te rijden. Maar goed, wij hebben een selectie van puur genot en ultiem rij of kijkplezier voor je klaargezet.

Elektrisch met A1 Rijbewijs

Volop genieten van de vrijheid vanuit de losse pols met je A1 rijbewijs? Het is mogelijk met de volgende wendbare modellen van Zero; De Zero S 11 kW, Zero DS 11 kW en Zero FXS 11 kW.
Wanneer je het hebt over de 2021 Zero FXS, heb je het over een lichte, snelle en wendbare machine. De motor die presteert met compromisloze felheid en een rijbereik in de stad van 161 km met de 11kW-versie.

De 2021 Zero S, is ideaal voor dagelijks verbruik met een bereik tot 359 km. De Zero S biedt het hoogste rijbereik van alle Zero modellen. Dagelijks genieten van de scherpe lijnen en sportieve ergonomie.

Als je wilt gaan waar je wilt, raden wij aan om na de 2021 Zero DS te kijken. Deze motor is perfect voor de rijder die zowel over asfalt als off-road wil rijden. De motor beschik over dual-sport banden van Pirelli.

Jouw nieuwe motto: Just fun

Motorrijden staat natuurlijk al voor fun maar vooral met de nieuwe Monster, alle Ducati essentie uitgedrukt in puur rijplezier met gevoel van absolute controle. Een lichte en compacte motorfiets die teruggaat naar de meest essentiële vorm die mogelijk is. Een project met oorspronkelijke concepten uit 1993. De motor bestaat uit eenvoudige strakke lijnen. Het plezier met de Monster komt kijken onder andere door de 111 pk van de Testastretta 11° motorblok en met een droog gewicht van 166 kg. Een lichte* motor ofwel een gemakkelijke, wendbare, snelle en vooral leuke motorfiets.

Awaken the Daredevil

Zoals Markus Schramm (CEO BMW Motorrad) het zegt: de heetste, krachtigste, meest lichte en dynamische roadser van BMW. De BMW S1000R heeft maar liefst 165 pk en kent een 114 Nm sterke motor. Het onderstel heeft de genen van de RR in zich. En nu voor het eerst op de weg met het exclusieve en optionele M-pakket. Hierbij komen de iconische M-kleuren – en de optionele M Carbon velgen kijken. Waarbij er ook nog ruimte is voor een ruime keuze aan M Performance Parts. Zonder dit pakket blijft het een indrukwekkende motor om naar huis te schrijven met zijn Superbike-DNA.

Kijk voor het bestaande motoraanbod op onze website of neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
Wil je vaker motorcontent zien? Volg ons dan op Instagram en Facebook!