Door: Hofland motoren Gepubliceerd op: 25-01-2021

Harley-Davidson Pan America

Het jaar begint goed met de aankondiging van de 1250cc Pan America adventure vanuit Harley-Davidson voor februari. We hebben er ruim drie jaar opgewacht. De preview van 19 januari 2021 wordt gevolgd door de volledige onthulling op 22 februari middels een virtueel lanceringsevenement met volledige details over dit model. Tijdens dit evenement zal Harley-Davidson haar nieuwe motorfietsen, onderdelen en accessoires presenteren.

De Pan America is een van de motoren die meer interesse in Harley-Davidson zal brengen. De eerste Adventure Touring motorfiets voor het merk zal motor technisch in het traatje vallen van de 1250GS. Hij wekt met de 1250 cc cilinderinhoud, maximale vermogen van 145 pk en een koppel van 122 nm zeker de interesse op. Hij is zogezegd ontworpen voor avontuur en gebouwd om grenzen te verleggen.

Harley-Davidson houdt nog veel voor zich over het nieuwe model tot de lancering. Tijdens de lancering zal liefhebber, acteur, producer en regisseur Jason Momoa zijn verhaal doen. Jason is altijd opzoek naar nieuwe avonturen, en zal vertellen hoe de aankomende Pan America-motorfiets zijn passie voor Harley-Davidson heeft vergroot en nieuwe kansen heeft gecreƫerd om de eindeloze horizon te verkennen. Tijdens het evenement op 22 februari zal ook zijn nieuwe shortfilm debuteren.

GeĆÆnteresseerd geraakt in het event? Voor deelname kun je je registreren via H-D.com/21