ZERO FXE

POWERFUL DESIGN

Toen onze samenwerking met het bekroonde ontwerpbureau Huge Design begon, hadden zij de intentie om de motorfiets van de toekomst te ontwerpen. De toekomst is officieel gearriveerd. De FXE is zowel adembenemend in zijn profiel als record brekend in zijn prestaties. Een dergelijke combinatie van stijl en technologie creëert een ervaring die nog nooit eerder is vertoond in de wereld van motorrijden en kon alleen afkomstig zijn van de wereldleider in elektrische motorfietsen en aandrijflijnen. De toekomst is gearriveerd.

TECHNOLOGIE

Gebouwd op het fundament van de revolutionaire Zero ZF 75-5 aandrijflijn en het Cypher II-besturingssysteem, is de weg voor de FXE altijd helder dankzij de nieuwe led-kop- en achterlichten alsmede een TFT-kleurendashboard om motorfietsen ver boven zijn stand letterlijk te overtreffen. Hersens en spierkracht.

PRESTATIEPROFIEL

Verander prestatieprofielen met een druk op de knop voor een perfecte afstelling voor stadsverkeer of voor je plaatselijke motorcross-track. De Zero FXE is voorgeprogrammeerd met de modi Eco of Sport. Verbind met je mobieltje en pas de prestaties van je motorfiets aan of bekijk de rijstatistiek van je rit.

ERVAAR

De FXE is lichter dan welke motorfiets ook met zoveel vermogen, heeft geen versnellingen en koppeling, en een rechtopstaande zithouding waardoor hij het meest gebruiksvriendelijke voertuig op de weg is. Deze motorfiets wordt echt een naadloos verlengstuk van de motorrijder. Moeiteloos door het verkeer glijden is nog nooit zo leuk geweest. De FXE is de motorfiets die net zo soepel rijdt als hij eruit ziet.

DASHBOARD

Een 5" TFT-kleuren dashboard. Het Zero FXE dashboard geeft je de informatie die je nodig hebt: snelheid, accustatus, vermogensoutput, geselecteerd prestatieprofiel, geschatte oplaadtijd. Synchroniseer met je smartphone voor een secundair en aanpasbaar dashboard of gedetailleerde rijstatistieken.

Zero FXE

Vanaf (adviesprijs) € 13.880

Inclusief btw en aflevering.