Door: Hofland motoren Gepubliceerd op: 17-03-2020

Update corona maatregelen

24-03-2020

Allereerst vragen wij u met klem om de 1,5 meter afstand tussen u, ons en eventueel andere klanten te behouden in de winkel. Het passen van handschoenen is tijdelijk niet mogelijk. Het passen van Helmen is uitsluitend mogelijk samen met een medewerker en met het dragen van een gezichtsmasker. Wij vragen u om een afspraak te maken voor uw komst. Beperk uw bezoek tot uitsluitend het noodzakelijk(afgeven van een sleutel of het ophalen van een sleutel). Het ophalen of brengen van motoren uit de werkplaats gebeurt ook uitsluitend op afspraak. Motoren worden voor de winkel klaar gezet en de sleutel is af te halen bij de balie. Dit contact moment houden wij zo kort mogelijk en vragen hiervoor uw begrip. Wij nemen géén contact geld meer aan.

Wij halen en brengen motoren voor de werkplaats bij u thuis. Dit gebeurt volledig contactloos. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Corona maatregelen

17-03-2020

Zoals onze premier heeft gemeld zal het corona virus ons allen treffen in welke vorm dan ook. Voor garagebedrijven zijn nog geen specifieke maatregelen getroffen en staan wij daarom ook gewoon voor u klaar! Wel volgen wij de richtlijnen van het RIVM om verspreiding te voorkomen. Dit houd in dat wij een afstand van +/- 1.5 meter zullen hanteren, schudden wij hoe onwennig dit ook zal zijn geen handen, ontsmetten wij 2x daags de winkel op diverse plekken zoals deurkrukken, toilet, balie, trapleuningen, pinautomaten etc. Ook wassen wij meerder malen per dag onze handen en vragen alle klanten dit ook te doen bij binnenkomst.

Daarnaast hebben wij extra tijd vrijgemaakt om motoren thuis te kunnen ophalen en afleveren. Dit doen wij volledig “contactloos”. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een proefrit afspraak aan huis te maken. Neem voor beide optie’s even contact met ons op!

Voor dit moment hanteren wij nog onze huidige openingstijden. Dit kan tijdens de epidemie wijzigen en vragen u dan ook om voorafgaande aan uw bezoek even telefonisch contact op te nemen of een mail te sturen naar info@hoflandmotoren.nl.
Bij ons stond uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers altijd al op nr 1. De huidige tijd vraagt ons om hier nog een extra schepje boven op te doen!