Wintervoordelen

In de winter worden er door de meeste motorrijders weinig kilometers afgelegd. Dit kan dus het uitgelezen moment zijn om de motorfiets eens langs te brengen voor het nodige onderhoud. Tijdens de winter kunt u profiteren van veel winters voordeel. Zo stellen wij speciaal voor deze periode een aantal wintervoordelen samen.

Winterbeurt

Bij de winterbeurt worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
-Olie word vervangen
-Remvloeistof word gecontroleerd
-Controle werking koelsysteem
-Banden worden op druk gebracht
-Ketting word gespannen en gesmeerd
-Controle op aanwezigheid van speling op alle lagers
-Controle accu en accu laadsysteem
-Conserveren van de motorfiets door middel van silicone
-Conserveren en stabiliseren van het brandstofsysteem
-Gratis ophalen en terugbrengen van de motorfiets binnen een straal van 15 km. (vraag ons naar de voorwaarden)

Pekel bescherming

''tectyl'' behandeling basis:

Uw motorfiets beschermen tegen alle nare invloeden van de winter? Dan bent u bij Hofland motoren wederom aan het juiste adres! De basis behandeling is het volledig inspuiten van alle ''kwetsbare delen'' met een speciale beschermspray op basis van tectyl. Ook worden de lakdelen voorzien van een beschermende waxlaag en kunstof delen worden geïmpregneerd met siliconen. Alle overtollige wax en siliconen worden met een speciale microvezeldoek verwijderd om krassen te voorkomen. Bij de tectyl behandeling basis dient u de motorfiets schoon aan te leverem.

''tectyl'' behandeling uitgebreid:

Allereerst word de motorfiets vakkundig gereinigd d.m.v. hoge druk en een scala aan speciale zepen en borstels. Aansluitend volgt de volledige basis ''tectyl'' behandeling. Aan het einde van de winter kunt u een afspraak maken voor het verwijderen van de beschermende laag. De motorfiets word dan wederom vakkundig gereinigd en de motor krijgt een uitgebreide voorjaarscontrole in onze professionele werkplaats.

"tectyl'' behandeling basis €49,95
''tectyl'' behandeling uitgebreid €169,95

Wassen en poetsen

Motor wassen en poetsen basis €79,95
Motor wassen en poetsen uitgebreid €139,95