Fb Twitter Youtube Mail


Winterbeurt

In de winter worden er door de meeste motorrijders weinig kilometers afgelegd. Dit kan dus het uitgelezen moment zijn om de motorfiets eens langs te brengen voor het nodige onderhoud. Tijdens de winter kunt u profiteren van veel winters voordeel. Zo stellen wij speciaal voor deze periode een winterbeurt samen.

Bij deze winterbeurt worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
- Olie word vervangen door Putoline Nanotech vol synthetische olie
- Remvloeistof word gecontroleerd
- Controle koelsysteem
- Controle bandenspanning
- Ketting wordt gespannen en gesmeerd
- Controle op aanwezigheid van speling op alle lagers
- Controle accu & accu laadsysteem
- Conserveren van motorfiets door middel van silicone
- Conserveren en stabiliseren van het brandstofsysteem
-Gratis ophalen van de motorfiets binnen een straal van 15km (vraag ons naar de voorwaarden)

Dit alles te samen voor maar € 139.95,-

Wintervoordelen voor 2018/2019 !!

Winterbeurt €139,95,-"tectyl'' behandeling basis €49,95
Winterbeurt i.c.m.''tectyl'' behandeling basis € 179,95
''tectyl'' behandeling uitgebreid €169,95
Winterbeurt i.c.m. ''tectyl'' behandeling uitgebreid €269,95
Motor wassen en poetsen basis €79,95
Motor wassen en poetsen uitgebreid €139,95

Voor elk type motorrijder hebben wij diverse uitbereidingsmogelijkheden beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan uitgebreid wassen en poetsen van de motorfiets. Of een speciale behandeling tegen pekel en roest. Voor meer informatie over deze uitbereidingsmogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.

 
''tectyl'' behandeling basis:

Uw motorfiets beschermen tegen alle nare invloeden van de winter? Dan bent u bij Hofland motoren wederom aan het juiste adres! De basis behandeling is het volledig inspuiten van alle ''kwetsbare delen'' met een speciale beschermspray op basis van tectyl. Ook worden de lakdelen voorzien van een beschermende waxlaag en kunstof delen worden geïmpregneerd met siliconen. Alle overtollige wax en siliconen worden met een speciale microvezeldoek verwijderd om krassen te voorkomen. Bij de tectyl behandeling basis dient u de motorfiets schoon aan te leverem.

''tectyl'' behandeling uitgebreid:

Allereerst word de motorfiets vakkundig gereinigd d.m.v. hoge druk en een scala aan speciale zepen en borstels. Aansluitend volgt de volledige basis ''tectyl'' behandeling. Aan het einde van de winter kunt u een afspraak maken voor het verwijderen van de beschermende laag. De motorfiets word dan wederom vakkundig gereinigd en de motor krijgt een uitgebreide voorjaarscontrole in onze professionele werkplaats.