Facebook Twitter Youtube Mail


Motor kopen Amersfoort

Woont u in de regio Amersfoort en bent u op zoek naar een motorfiets, dan bent u bij Holfand Motoren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment hoogwaardige kwaliteit aan occasions staan.

Wanneer u een motorfiets bij Holfand Motoren koopt bent u zeker van kwaliteit en service, dat zult u gelijk merken als u bij ons binnen stapt. Ook hebben wij een ruime werkplaats waar we al de nodige werkzaamheden aan de motorfiets kunnen verrichten.

Om het begrip motorzaak compleet te maken vind u bij ons een ruime motorkledingshop. Hier vind u voor elk type motorrijder wat, van All-Road, Sport, Tour, tot de nieuwste motorfiets trend Urban. Met ons ruime helmen aanbod van 200 helmen zult u wellicht hier ook een helm naar eigen smaak vinden.

Wij adviseren u graag met een passende offerte, eventueel met een financiering of met inruil. Wilt u een proefrit maken, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn gelegen op industrie terrein De Hoef in Amersfoort bij klaverblad Hoevelaken, makkelijk te bereiken via de A28 afslag 8 en de A1 afslag 13 of via treinstation Schothorst.