Fb Twitter Youtube Mail


Motorbeurs 2019

Alles wat met de motorbeurs van het jaar te maken heeft is momenteel al in volle gang. Over een paar weken is het alweer zo ver! Zo is bij Hofland Motoren in Amersfoort de voorverkoop van de toegangskaarten alvast gestart! U kunt de kaarten bij Hofland Motoren aanschaffen voor €14,00 in plaats van €17,50 op de motorbeurs!!

De motorbeurs is het oriëntatie moment voor alle motorrijders en liefhebbers uit Nederland! U vind hier alle ins en outs op het gebied van kleding, nieuwste modellen van alle fabrikanten en alle accessoires!

De eerste stapjes van de motorbeurs werden gezet in een leegstaande meubelzaak in Den Bosch. Het succes wat deze eerste versie boekte was ongekend! Zelfs zo groot dat de politie en brandweer de deuren tijdelijk moesten sluiten. Niemand van de origanisatie had rekening gehouden met ruim 27.000 bezoekers! Inmiddels is de motorbeurs uitgegroeid naar 55.000 vierkante meter aan motorplezier! Jaarlijks trekt deze beurs daarom ook gemiddeld 100.000 bezoekers!

Kunt u ook al niet meer wachten na deze grauwe periode van regen of kou? Koop daarom alvast uw kaarten bij Hofland Motoren in Amersfoort als pleister op de wonden!