Fb Twitter Youtube Mail


Een motorfiets kopen

Woont u in de regio Amersfoort en bent u op zoek naar een motorfiets, dan bent u bij Holfand Motoren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment hoogwaardige kwaliteit occasions en nieuwe motoren staan.

Wanneer u een motorfiets bij Holfand Motoren koopt bent u zeker van kwaliteit en service, dat zult u gelijk merken als u bij ons binnen stapt. Ook hebben wij een ruime werkplaats waar we al de nodige werkzaamheden aan de motorfiets kunnen verrichten.

Om het begrip motorzaak compleet te maken vind u bij ons een ruim assortiment motorkleding. Hier vind u voor elk type motorrijder een outfit, van All-Road, Sport, Tour, tot de nieuwste motorfiets trend 'Urban'. Met ons ruime aanbod van helmen zult u bij ons een helm naar eigen smaak vinden. Wij helpen u graag. 

Wilt u een proefrit maken, neem dan gerust contact met ons op of kom langs. Wij zijn gelegen op industrie terrein De Hoef in Amersfoort bij klaverblad Hoevelaken, makkelijk te bereiken via de A28 afslag 8 en de A1 afslag 13 of via treinstation Schothorst.